TOEGANGSTECHNIEK

Koole Controls houdt zich onder andere bezig met toegangscontrolesystemen, waarvoor klantspecifieke producten zijn ontwikkeld. Opdrachtgevers voor deze systemen zijn bijvoorbeeld recreatie- en vakantieparken of zorginstellingen. Koole Controls heeft verschillende toegangscontrollers die stand-alone werken maar ook te koppelen zijn aan bestaande toegangscontrole systemen.

KAART EN TAG LEZERS

De tag- en kaartlezers van Koole Controls kunnen stand alone werken maar zijn ook eenvoudig aan te sluiten op de KC80 toegangscontroller.

SLIMME DEURSLOTEN

De slimme deursloten zijn uitermate geschikt voor situaties waarbij een aantal deuren met een groot aantal gebruikers van toepassing zijn. Ideaal voor organisaties waar toegangscontrole en sleutelbeheer complex is.

TOEGANGSCONTROLLER

De KC35 Toegangscontroller kan worden ingezet als stand-alone oplossing voor toegangscontrole of in een netwerk worden opgenomen waarbij er meerdere toegangscontrollers worden gekoppeld aan een centrale pc.

KAARTEN EN TAGS

We hebben een breed scala aan kaarten en sleutels die geschikt zijn voor kaartlezers en toegangscontrole systemen. U kunt hierbij denken aan magneet kaarten, mifare RFID kaarten, Proximity tags, en Mifare Tags.