Nieuws

Gestart met nieuwbouw kantoor

Met trots kondigen we aan dat we binnenkort verhuizen naar een groter kantoor. We willen al onze klanten en relaties die deze groei noodzakelijk hebben gemaakt bedanken voor het vertrouwen. Samen zetten we stappen om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Modern en toekomstbestendig

Ons nieuwe hoofdkantoor wordt een ruim en modern gebouw. We bouwen dit nieuwe hoofdkantoor samen met Maxxton. Deze samenwerking zorgt voor het nodige schaalvoordeel. Samen waren we bijvoorbeeld in staat om een groot bouwkavel te bemachtigen, een splinternieuw gebouw te laten ontwerpen en algemene voorzieningen te realiseren waar we zelfstandig niet de slagkracht voor hadden. In het gebouw is veel natuurlijk licht en er komt een atrium met een façade van glas. Ook zal rekening gehouden worden met de verschillende soorten werkzaamheden. Denk hierbij aan grote ontvangstzalen waar we met klanten en relaties in gesprek gaan. Verder hebben we een diversiteit aan werkruimten. Van kleine cabines voor 1:1 belafspraken, tot moderne assemblageruimten voor het vervaardigen van onze producten.

Locatie

We verhuizen ons kantoor naar Middelburg. Het kantoor is zowel met openbaar vervoer als dicht gelegen aan een doorgangsweg goed bereikbaar. Het nieuwe adres wordt: Oostperkweg 45, 4332 SB Middelburg. We delen binnenkort een update over de voortgang van de bouw en de exacte datum dat we er onze intrek nemen.