Welkom bij Koole Controls

Het einde van de 20e eeuw staat in het teken van verandering. De computer en het internet doen zijn intrede. Het dagelijks leven speelt zich in een rap tempo af. Nederland wordt welvarender en vrijetijdsbesteding zoals een vakantiepark en wellness wordt voor een steeds breder publiek toegankelijk. Koole Controls is nog net op de valreep in 1999 opgericht. Direct met het streven om automatisering en vrijetijdsbesteding samen te brengen. In de jaren die volgden zijn de oplossingen ingezet bij campings, vakantieparken en wellness. Verspreid door meerdere Europese landen. 

Het team

Expertise. Volop. Of het nu gaat om hardware, software, elektrotechniek of projectcoördinatie. Uniek hierbij is dat ons team veel over de vloer komt bij klanten. Dit zorgt voor pragmatische oplossingen en het zoeken naar de beste mogelijkheden. 

Nieuwe bedrijfsbus Koole Controls

Greep uit onze klanten

Vakantieparken

Wellness

Onze missie

Door hard- en software naadloos te integreren, stellen we de recreatiesector en wellness in staat een zorgeloze klantreis te bieden tijdens het hele verblijf en ondersteunen we de operationele uitmuntendheid van onze klanten met slimme, duurzame en kostenefficiënte oplossingen.

Onze visie

To make the customer journey work!

cta_kc

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie.