Betaalsystemen

Verschillende betaal oplossingen

Eenvoudig beheer

Flexibel inzetbaar

PIN Oplossingen

Eenvoudige koppeling met PIN apparatuur

Je wilt je klanten elektronisch laten betalen aan je onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heb je een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Maar is de aansturing van de PIN automaat vanuit je (kassa) applicatie te ingewikkeld of de certificering te duur? Wij hebben een slimme oplossing waarmee je jouw (kassa) applicatie eenvoudig met PIN apparatuur kunt koppelen.

Eenvoudige koppeling

De door Koole Controls ontworpen interface zorg ervoor dat de pin unit gemakkelijk is aan te sturen. Hierdoor is de integratie in bestaande apparaten zoals kassasystemen of standalone automaten eenvoudig te realiseren.
De KC-PIN die de interface tussen het Kassasysteem en PIN unit vormt kan worden uitgerust met display waardoor extra informatie aan de caissière kan worden gegeven. Via jouw kantoor (IP) netwerk kun je de status van de Pin unit eenvoudig controleren.

Hoe werkt het?

Het koppelen van een kassa, (web)applicatie of betaal terminal met een PIN terminal is vaak lastig. Jouw kassa of applicatie moet dan communiceren met het PIN automaat via een lastig protocol. Wij hebben dit protocol in een slim kastje gestopt en zorgen voor de hele afhandeling van een transactie. Jouw kassa of applicatie praat met het kastje via een eenvoudig protocol.

Retail pinnen

Voor wie?

Elektronisch betalen voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten, of in jouw fysieke webshop, vanuit uw ERP omgeving, vanaf jouw webbased kassa etc. Met de oplossingen van Koole Controls is de aansturing van de pinapparatuur erg eenvoudig en kan een duur certificeringtraject achterwege blijven. Omdat de integratie binnen jouw eigen systemen zeer eenvoudig is, kan jouw gewenste oplossing snel worden gerealiseerd. Of het nu gaat om bemande oplossingen waarbij een verkoper aanwezig is of om onbemande toepassingen in bijvoorbeeld een self service shop, in beide gevallen is de implementatie van Koole Controls net zo eenvoudig.

Hoe werkt het?

Door toepassing van een speciale module (KC80PIN) wordt integratie van de pin oplossing in jouw applicatie sterk vereenvoudigd. Jouw systeem, of het nu een lokale kassa of een webshop betreft, communiceert rechtstreeks met deze KC80PIN module. De module zorgt vervolgens voor de juiste afhandeling van het betaal verzoek. Maak uw keuze en lees verder over de specifieke mogelijkheden van Koole Controls.

Onbemande pinoplossingen

Bij onbemande toepassingen denk wij aan:

  • Kaartverkoop automaten
  • Afreken automaten in winkels
  • Fysieke webshops
  • Alle overige onbemande pinautomaten

De onbemande pinoplossingen kunnen overal staan: in winkels, fysieke webshops en of openbare plaatsen.

Hoe werkt het?

De oplossing voor onbemande toepassingen kan op twee verschillende manieren worden ingevuld.

1.     Lokale applicatie verzorgt aansturing

Stel je hebt een verkoopautomaat voor producten in jouw winkel/centrum, waarbij de software applicatie op een lokale pc draait. De klant maakt de keuzes via bijvoorbeeld het touchscreen van de automaat en wil aan het einde afrekenen. Jouw software applicatie communiceert nu met de KC80PIN controller om de pintransactie uit te voeren. Na betaling wordt automatisch de kwitantie voor de klant afgedrukt.

2.     Cloud- / Web- /server based applicatie verzorgt aansturing

Jouw verkoopautomaat kan ook bestaan uit een touchscherm waarop je een browser draait. De klant kan zo rechtstreeks in (bijvoorbeeld) jouw webshop, of vanuit kouw ERP oplossing die vanaf een extrene server wordt gedraaid, de aan te schaffen producten selecteren. Zodra er betaald moet worden stuur je, rechtreeks vanuit de Cloud, de opdracht naar de KC80PIN controller van RetailPinnen.nl. Deze zorgt voor verdere afhandeling van de betaling en het afdrukken van de kwitantie voor de klant.

Een lokaal draaiende pc met bijbehorende software is dus niet meer nodig om een dergelijk verkooppunt te realiseren. Dit bespaart beheer- en onderhoudskosten.

Bemande pinoplossingen

In uw bemande winkel kan de betaaloplossing van Koole Controls je een grote besparing opleveren. Het maken van een integratie met onze pinapparatuur is zeer eenvoudig.

Hoe werkt het?

Jouw software applicatie communiceert met de KC80PIN controller om de pintransactie uit te voeren. Ook CloudPinnen is mogelijk; Rechtstreeks vanuit de Cloud de KC80PIN controller aansturen. Je kunt jouw cloud kassa applicatie gebruiken in jouw winkel en vanuit de Cloud rechtstreeks de pinterminal aansturen. Of CloudPinnen waarbij je vanuit jouw webshop rechtstreeks de pinterminal aanstuurt. Ook het ERP verkoopsysteem bij jouw verkoop balie kan op deze manier rechtstreeks worden gepind.

Aparte pc applicaties op locatie zijn hiermee overbodig geworden. Dit bespaart beheer- en onderhoudskosten.

Apparatuur

Yomani

Voor bemande omgevingen kun je gebruik maken van de YOMANI. De YOMANI is de opvolger van de succesvolle XENTA PIN unit. Pinnen, chippen of betalen met credit cards? Geen probleem, je klanten kunnen met alle kaarten bij je terecht. Via de door Koole Controls ontworpen interface is de YOMANI gemakkelijk aan te sturen en is de integratie met bestaande apparaten eenvoudig te realiseren.

Xenteo

Heb je een onbemande betaalautomaat en wil je dat klanten kunnen pinnen? Dan is de XENTEO de oplossing voor jou. De XENTEO wordt door ons geleverd met een goedgekeurd inbouwframe en ‘XENOA’ kaartlezer. Via de door Koole Controls ontworpen interface is de XENTEO gemakkelijk aan te sturen en is de integratie in bestaande apparaten eenvoudig te realiseren. Pinnen, chippen of betalen met credit cards? Geen probleem, jouw klanten kunnen met alle kaarten bij jou terecht.

Bedrijven met vertrouwen in ons

cta_kc

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie.