Nieuws

Nieuwe versie SmartHome app

Koole Controls kondigt met trots de lancering aan van de geheel vernieuwde versie van hun SmartHome app, waarmee bezoekers van vakantieparken moeiteloos toegang krijgen tot hun accommodaties. Deze update omvat verschillende verbeteringen, waaronder een fris nieuw design en geavanceerde functionaliteiten voor het openen van meerdere sloten.

De belangrijkste verbeteringen

  1. Verbeterd design: in samenwerking met een designbureau is de app opnieuw vormgegeven. De gebruiksvriendelijkheid is uitgebreid getest door een panel, dat de nieuwe interface zeer positief heeft ontvangen.
  2. Meerdere sloten openen: met de toenemende variëteit aan accommodaties is het nu mogelijk om met de app verschillende sloten te openen. Gebruikers kunnen in één oogopslag zien welke deuren open of gesloten zijn, en hebben de mogelijkheid om ze moeiteloos te ontgrendelen.
  3. Directe toegang via URL: gasten kunnen nu eenvoudig toegang krijgen tot de app door simpelweg een URL te volgen, bijvoorbeeld via de reserveringsbevestiging. Als de app al is geïnstalleerd, opent deze automatisch op de mobiele telefoon van de gebruiker. Zo niet, dan wordt de gast naar een download pagina geleid.

 

Voor vakantieparken die NFC-stickers gebruiken, is het zelfs mogelijk om het slot te openen door simpelweg de telefoon er tegenaan te houden. Deze methode biedt niet alleen gemak, maar wordt ook gekenmerkt door maximale veiligheid dankzij de ingebouwde chip. Met deze nieuwste update streeft Koole Controls ernaar om de toegang tot vakantieparken nog gemakkelijker en veiliger te maken, terwijl ze tegelijkertijd het comfort van hun klanten blijven verbeteren.