SLIMME SLOTEN

SLIMME SLOTEN

Veel bedrijven, instellingen en verenigingen hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van diverse ruimtes?

TOEGANGSTECHNIEK

TOEGANGSTECHNIEK

Koole Controls heeft verschillende mudulaire toegangscontrolesystemen, waarvoor klantspecifieke producten zijn ontwikkeld. Opdrachtgevers voor deze systemen zijn bijvoorbeeld recreatie- en vakantieparken of zorginstellingen.

RETAIL PINNEN

RETAIL PINNEN

Elektronisch betalen voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, of in uw fysieke webshop, vanaf uw webbased kassa etc. Met de oplossingen van Koole Controls is de aansturing van de pinapparatuur erg eenvoudig en kan een duur certificeringtraject achterwege blijven.

DIP&GO PARKING

DIP&GO PARKING

Het modulaire dip & go parkeersysteem van Koole Controls laat uw gasten betalen door middel van het invoeren van de pinpas of creditcard. Betalen vooraf, achteraf of een combinatie hiervan is eenvoudig te configureren via de webinterface.

BETAALSYSTEMEN

BETAALSYSTEMEN

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen via een gesloten betaalsysteem of via PIN. Maakt u gebruik van een bemand of onbemand kassasysteem? Koole Controls heeft PIN oplossingen die eenvoudig aan bestaande applicaties gekoppeld kunnen worden.