HOE WERKT HET?

Koole Controls heeft een aantal slimme deursloten dat geschikt is voor situaties waarbij een aantal deuren met een groot aantal gebruikers van toepassing zijn. Ideaal voor organisaties waar toegangscontrole en sleutelbeheer complex is.

De traditionele sleutel wordt bij de slimmesloten vervangen door een  elektronische sleutel. Ieder slot weet of de houder van deze sleutel naar binnen mag. Zo kan er toegang worden verleend tot een bepaalde ruimte.
De deursloten communiceren draadloos met de gebruiksvriendelijke beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten kunt wijzigen. Met deze oplossing zijn grote sleutelbossen, lopers of kwijtgeraakte sleutels verleden tijd.

SLIJTVASTE SLEUTEL

De slimme sleutel is een kunststof kaart of sleutelhanger. De kaarten hebben een creditcard formaat en zijn ontworpen om jaren mee te gaan. De kaarten kunnen tegen water, kou en hitte. Zowel de voorkant als achterkant van de kaart kan full color bedrukt worden met uw logo of ontwerp. Ook kan de kaart worden voorzien van foto of persoonsgegevens. De kaarten kunnen bovendien worden voorzien van een magneetstrip. Hierdoor zijn alle nieuwe toepassingen te combineren met bestaande magneetkaart toepassingen.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De Slimme sloten maken gebruik van RFID. RFID is inmiddels een bewezen technologie die u in staat stelt functionaliteit en toegangsrechten van het slot aan te passen. Wanneer bijvoorbeeld een medewerker zijn kaart is verloren kan deze worden geblokkeerd. Een nieuwe sleutel kan dan worden aangemaakt met dezelfde functionaliteit. Ook is het mogelijk om sleutels aan te maken die tijdelijk geldig zijn. Op deze manier wordt het sleutelbeheer overzichtelijk!

DRAADLOOS BEHEER

De slimme sloten communiceren niet alleen draadloos met de slimme sleutel, maar ook met de beheersoftware Lockmanager.

De overzichtelijke LockManager bepaalt welke gebruiker toegang heeft tot welke ruimte. Wanneer toegangsrechten veranderen kan dit eenvoudig worden aangepast. Op deze manier hoeft er niet te worden gewerkt met meerdere sleutels, lopers of deursloten met PIN codes.