ONZE SLIMME SLOTEN

Koole Controls houdt zich onder andere bezig met toegangscontrolesystemen, waarvoor klantspecifieke producten zijn ontwikkeld. Opdrachtgevers voor deze systemen zijn bijvoorbeeld recreatie- en vakantieparken of zorginstellingen. De Koole Controls heeft verschillende toegangscontrollers die stand-alone werken maar ook te koppelen zijn aan bestaande toegangscontrole systemen.

KC232 SMALLINE DEURSLOT

De KC232 smalline deurslot is geschikt voor buitendeuren en kan over bestaande insteeksloten (PC72 & PC92) worden gemonteerd. Het slot wordt gevoed door 3 AAA batterijen die ruim 1 jaar mee gaan. Het slot is verkrijgbaar als offline en als online model.

KC219 HYBRIDE DEURSLOT

De KC219 is geschikt voor buitendeuren en kan over bestaande insteeksloten (PC72 & PC92) worden gemonteerd. Het slot heeft niet alleen een pincode tableau maar kan ook met een ‘slimme sleutel’worden geopend.

KC233 CLASSIC DEURSLOT

De KC233 is een robuust deurslot geschikt voor buitenmontage. Conform ISO-14442A/B en ISO-15693 standaard. Het slot wordt gevoed door 4 AA batterijen. Het slot wordt geleverd met noodcilinder en mechanische sleutel om de deur in geval van nood te openen. Incl. elektronische veiligheidsslotkast , met anti-paniek functie en dagschootblokkering.

KC225 SLIMME WANDLEZER

De KC225 is een wandlezer die gebruikt kan worden in combinatie met een kleefmagneet of sluitplaat. De wandlezer kan gebruikt worden op deuren waar geen standaard deurbeslag gebruikt kan worden. Denk hierbij aan schuifdeuren, draaideuren of een tourniquet.

KC239 WALL ROUTER

De KC239 is een plug and play router die wordt gebruikt om het draadloze netwerk van de slimme sloten te vergroten of het bereik te verbeteren. De KC239 past in een standaard wandcontactdoos.

KC240 GATEWAY

De KC240 gateway zorgt voor de koppeling tussen het draadloze netwerk van de slimme sloten, wandkaartlezers en het de PC met Lockmanager beheersoftware.

KC150B BALIE MODULE

Met KC150b kunnen via de LockManager nieuwe sleutelkaarten worden aangemaakt.

SLIMME KAARTEN

De kunststofkaarten zijn de “sleutel” van uw slimme deurslot. Ze hebben een creditcard formaat en kunnen tegen water, kou en hitte. Zowel de voorkant als achterkant van de kaart kan full color bedrukt worden met uw logo of ontwerp.

SLIMME SLEUTELHANGER

Deze tags zijn klein en kunnen eenvoudig aan bijvoorbeeld een sleutelbos worden bevestigd. Afhankelijk van het type kunnen ze voorzien worden van uw logo of ontwerp.

SLIMME POLSBAND

In sommige situaties kan het handig zijn om in plaats van een kaart of sleutelhanger gebruik te maken van een polsband. Bijvoorbeeld in zwembaden. Koole Controls levert verschillende kleuren die kunnen worden voorzien van uw logo.