VOOR WIE?

Veel bedrijven, instellingen en verenigingen hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van diverse ruimtes? Slimme Sloten is o.a. toepasbaar in de volgende sectoren:

ONS START PAKKET

Ons uitgebreide startpakket bevat alles wat u nodig heeft om bij uw club of vereniging eenvoudig slimme sloten te plaatsen. Het pakket bevat:

  • PC met daarop geïnstalleerd LockManager LITE beheersoftware
  • 3 deursloten (smalline of classic)
  • 50 slimme sleutels (sleutelhanger of kaart)

het hele pakket werkt direct uit de doos. De sloten kunnen zelf eenvoudig op de deuren gemonteerd worden en de LockManager is al voor geïnstalleerd op een PC.

BREID HET PAKKET UIT

Heeft u meer deuren, wilt u eenvoudig zelf nieuwe sleutels aan kunnen maken of wilt u meer sleutels? geen probleem. Het systeem is flexibel en eenvoudig uit te breiden. Kijk voor een volledig overzicht van producten op onze productpagina

DE VOORDELEN

✓ Gebruiksvriendelijk sleutelbeheer
✓ Individuele autorisatie
✓ Slechts één digitale sleutel per persoon voor alle deuren
✓ Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk
✓ Deuren blijven open tijdens specifiek ingegeven tijden

✓ Deuren sluiten weer automatisch specifiek ingegeven tijden
✓ Deuren automatisch afsluitbaar
✓ Speciale ‘sleutel’ voor bezoekers/personeel mogelijk
✓ Eenvoudige installatie

HOE WERKT HET?

Diverse deuren worden eenvoudig voorzien van slimme sloten. De gebruikers krijgen allemaal één elektronische sleutel. Met de bijbehorende gebruiksvriendelijke software worden de juiste toegangsrechten aan de juiste personen gekoppeld. Uiteraard kunnen er dan ook tijden aan deuren of gebruikers worden gehangen om toegang te beperken.

ONZE SLIMME SLOTEN

Herkent u deze problematiek en denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan verder naar onze breed toepasbare slimme sloten.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken.

BEHEERSOFTWARE

De LockManager is de beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten beheerd. U kunt eenvoudig rechten wijzigen, toegangstijden beheren of het gedrag van de sloten aanpassen.

CONTACT

Denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw organisatie kan betekenen of heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.