News

Integration with Booking Experts

Door de koppeling met Booking Experts staan data rond de reservering en data rond de slimme sloten met elkaar in verbinding. Een gast ontvangt na een succesvolle reservering een bevestiging en krijgt direct informatie hoe ze met de mobiele app voor Android of voor iOS zelf de accommodatie kunnen openen.

 

Eenvoudige toegang tot vakantiehuis

Booking Experts past de koppeling bijvoorbeeld toe bij Unbrick. Gasten krijgen eenvoudig toegang tot hun vakantiehuis via de app. Binnen de app druk je eenvoudig op de knop ‘open uw deur‘ of je houdt je telefoon met NFC ondersteuning bij het hiervoor bedoelde symbool op het slot. Deze automatisering ontzorgt enorm en zorgt voor veel minder operationele handelingen van de beheerder van het vakantiepark en geeft veel meer vrijheid aan de gast.

 

We zijn verheugd over onze de tot stand gekomen connectie met Booking Experts. Deze koppeling zorgt voor een nog betere customer journey en diverse efficiëntie mogelijkheden.”

Jeroen Koole, Oprichter Koole Controls

 

“We zijn blij met de toevoeging van Koole in ons diverse aanbod van toegangscontrole apps. Met deze toevoeging kunnen wij onze gebruikers nog meer keuze bieden in onze App Store.”

Wietze Bootsma, Booking Experts

 

Over Booking Experts

Booking Experts is een Nederlandse leverancier van property management software (PMS) voor vakantieparken, campings en verhuurorganisaties. Hun alles-in-1-reserveringssysteem wordt inmiddels al in 14 landen gebruikt. Klantenservice en technische ondersteuning staan hoog in het vaandel. Door processen te automatiseren en vereenvoudigen kunnen de klanten zich focussen op ondernemerschap en het creëren van nieuwe zakelijke kansen.