News

Installation project at Safari Hotel Beekse Bergen completed

Met veel plezier zijn onze collega’s de afgelopen weken bezig geweest bij het Safari Hotel Beekse Bergen. De locatie brengt telkens weer het kind in je naar boven. Het is niet iedere dag dat je in je pauze naast giraffes of gazelles loopt. Het gaf de nodige energie om het project naar tevredenheid af te ronden.

Over Safari Hotel Beekse Bergen

Het hotel is gesitueerd op Beekse Bergen. Het Safaripark is, qua oppervlakte, het grootste dierenpark van de Benelux, met zo’n 100 verschillende diersoorten. Hier vind je zelfs de Big 5. Het hotel geeft je een unieke mogelijkheid om vanuit je hotelkamer, balkon of vanuit een van de restaurants uit te kijken over de savanne. Beekse Bergen is onderdeel van Libéma. Dit familiebedrijf staat er om bekend in te zetten op de gastbeleving.

Werkzaamheden Koole Controls

Koole Controls heeft bij 120 kamerdeuren slimme sloten geïnstalleerd. Ook is een nieuwe samenwerking aangegaan met TechnoHome die het “warm welkom” en andere domotica in de accommodaties verzorgt. General manager Stephanie Struis geeft aan: ‘Elke dag op safari, waar je verschillende gasten met bijzondere wensen een stukje Afrika in Nederland kan laten beleven. Dat maakt ons zo uniek, je moet het ervaren’. We zijn trots dat we mogen meewerken aan het verbeteren van de gastbeleving.