REFERENTIES

Om een idee te geven van de mogelijkheden van de oplossingen van Koole Controls hebben wij voor u diverse referentie projecten beschreven. Deze projecten maken gebruik van de innovatieve oplossing van Koole Controls, maar ieder op een andere manier: bemand, onbemand met lokale kassa applicatie en onbemand met cloud applicatie.

IMG-20150904-WA0002

KEIJSERS ROZEN

Ook rozenkweker Keijsers Rozen uit Veldhoven heeft gekozen voor een automaat waar de klanten zelfstandig, dag en nacht, een bos rozen uit de automaat kunnen halen. Altijd vers! De verschillende prijscategorieën zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.
www.retailpinnen.nl zorgde ook hier weer voor de geïntegreerde betaaloplossing.

24 FLOWER

Koole Controls leverde de geïntegreerde betaaloplossing voor de eerste bloemenautomatiek in Amsterdam. De betaalterminal is via de slimme integratie module volledig geïntegreerd in de machine van de bloemenautomaat. Door simpelweg op de knop bij uw keuze te drukken weet de betaalterminal welk bedrag er mag worden afgerekend. Eenmaal betaald kan de klant het gewenste boeket uit de automaat pakken.

24FLOWER-01.klein_
bitcoinatm

WEBORGANISER

Weborganiser biedt cloud oplossingen voor zzp’ers, kleine bedrijven en grote bedrijven. Ze ontwikkelde o.a. een ‘bitcoin ATM’. Met dit apparaat kunnen eenvoudig bitcoins worden gekocht, zodat deze digitale munt toegankelijker wordt voor een groter publiek. Het bedrijf beschikt inmiddels over een werkend prototype. Voor de pinnen maakte weborganiser gebruik van onze gebruiksvriendelijke pin oplossingen.

AQUADOME SCHELDORADO

Aquadome Schelderado is in het voorjaar van 2013 volledig gerenoveerd. Onderdeel hierbij was een volledig nieuw kaartverkoop systeem voor de toegang tot het zwembad.

Onderdeel van dit verkoopsysteem zijn twee onbemande verkoopautomaten waar de gasten zelfstandig kaartjes kunnen kopen. Na selectie van de gewenste toegangskaartjes kan met behulp van de pinpas of creditcard worden afgerekend. De applicatie van de verkoopautomaat stuurt hierbij rechtstreeks de pinapparatuur van RetailPinnen.nl aan.

Door gebruik te maken van de apparatuur van RetailPinnen.nl beschikte de verkoopautomaat gelijk over de juiste certificeringen voor de pinkoppeling.

aqua01
arcen02

THERMAALBAD ARCEN

Thermaalbad Arcen is een groot kuuroord op de grens met Duitland. In de zomer van 2013 is de volledige automatisering voor kaartverkoop, toegang, horeca afrekenen etc vernieuwd. Onderdeel van deze modernisering is een onbemande afrekenautomaat waar de gast aan het einde van zijn verblijf, zonder tussenkomst van de kassier kan afrekenen.

SHOEBY

Shoeby heeft in Eindhoven een fysieke webshop. Het gaat hierbij om een onbemande  en onbevoorrade winkel. De etalage van de vestiging is omgebouwd tot online winkelomgeving met als middelpunt een interactief aanraakscherm dat toegang geeft tot de webshop van Shoeby.

In eenvoudige stappen kunnen klanten artikelen bestellen en direct afrekenen via de pinterminal. De bestelde producten worden binnen enkele werkdagen thuis of in een Shoeby-vestiging naar keuze afgeleverd.

Vanuit de webshop wordt rechtstreeks gecommuniceerd met de pinapparatuur van RetailPinnen.nl. Er komt in de winkel geen pc meer aan te pas.

shoeby01