ONBEMANDE PINOPLOSSINGEN

Bij onbemande toepassingen denk wij aan:

  • Kaarverkoop automaten
  • Afreken automaten in winkels
  • Fysieke webshops
  • Alle overige onbemande pinautomaten

De onbemande pinoplossingen kunnen overal staan: in winkels, fysieke webshops en of openbare plaatsen.

HOE WERKT HET?

De oplossing voor onbemande toepassingen kan op twee verschillende manieren worden ingevuld.

1.     Lokale applicatie verzorgt aansturing

Stel u heeft een verkoopautomaat voor producten in uw winkel/centrum, waarbij de software applicatie op een lokale pc draait. De klant maakt de keuzes via bijvoorbeeld het touchscreen van de automaat en wil aan het einde afrekenen. Uw software applicatie communiceert nu met de KC80PIN controller om de pintransactie uit te voeren. Na betaling wordt automatisch de kwitantie voor de klant afgedrukt.

2.     Cloud- / Web- /server based applicatie verzorgt aansturing

Uw verkoopautomaat kan ook bestaan uit een touchscherm waarop u een browser draait. De klant kan zo rechtstreeks in (bijvoorbeeld) uw webshop, of vanuit uw ERP oplossing die vanaf een extrene server wordt gedraaid, de aan te schaffen producten selecteren. Zodra er betaald moet worden stuurt u, rechtreeks vanuit de Cloud, de opdracht naar de KC80PIN controller van RetailPinnen.nl. Deze zorgt voor verdere afhandeling van de betaling en het afdrukken van de kwitantie voor de klant.

Een lokaal draaiende pc met bijbehorende software is dus niet meer nodig om een dergelijk verkooppunt te realiseren. Dit bespaart beheer- en onderhoudskosten.