EENVOUDIGE KOPPELING MET PIN APPARATUUR

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen aan uw onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heeft u een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Maar is de aansturing van de PIN automaat vanuit uw (kassa) applicatie te ingewikkeld of de certificering te duur? Wij hebben een slimme oplossing waarmee u uw (kassa) applicatie eenvoudig met PIN apparatuur kunt koppelen.

EENVOUDIGE KOPPELING

De door Koole Controls ontworpen interface zorg ervoor dat de pin unit gemakkelijk is aan te sturen. Hierdoor is de integratie in bestaande apparaten zoals kassasystemen of stand alone automaten eenvoudig te realiseren.

De KC-PIN die de interface tussen het Kassasysteem en PIN unit vormt kan worden uitgerust met display waardoor extra informatie aan de caissière kan worden gegeven. Via uw kantoor (IP) netwerk kunt u de status van de Pin unit eenvoudig controleren.

HOE WERKT HET?

Het koppelen van een kassa, (web)applicatie of betaal terminal met een PIN terminal is vaak lastig. Uw kassa of applicatie moet dan communiceren met het PIN automaat via een lastig protocol. Wij hebben dit protocol in een slim kastje gestopt en zorgen voor de hele afhandeling van een transactie.Uw kassa of applicatie praat met het kastje via een eenvoudig protocol.