Nieuws

Spa Sport Hotel Zuiver Amsterdam kiest voor self service checkout voor haar gasten

Voor het verbeteren van de gastervaring en extra aandacht voor Corona maatregelen heeft Spa Zuiver gekozen voor een self service checkout van de gasten.

Door bij de self service kiosk de polsband te scannen wordt direct de rekening met de eventuele openstaande bedragen van de horeca of de spa getoond. De kosten kunnen met de bankpas worden betaald.

Mocht de gast niets meer te betalen hebben dan kan men naar de uitgang en biedt het polsbandje bij de inslikautomaat aan. Het systeem controleert of idd alle verschuldigde bedragen zijn voldaan, neemt het polsbandje automatisch in en zal het tourniquet vrijgeven zodat de gast naar buiten kan.

De combinatie van de self service checkout terminal en de polsband inname automaat bij de uitgang maken het tot een zeer gastvriendelijke en efficiënte oplossing.

Self Service Checkout voorkomt rijvorming bij de balie en biedt de gast meer vrijheid. Het proces verloopt sneller en voorkomt daarmee opstoppingen. Mocht de gast liever wel bij de balie afrekenen dan blijft dat uiteraard mogelijk.

Wat kan Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam u bieden:

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Alle facetten van onze organisatie, samen Spa Sport Hotel ZUIVER, richten zich op een unieke wijze op de belangrijkste pijlers hiervoor; rust, beweging en voeding. Van een ruim opgezette spa van maar liefst 13.000 m² tot uitstekende horecagelegenheden, een veelomvattende sportschool, squash-, padel- en tennisbanen, inspirerende vergaderlocatie en comfortabele hotelkamers. Ontdek en combineer alle wensbare faciliteiten voor de nodige in- en ontspanning op onze prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Met een grote diversiteit aan spa faciliteiten, een beautysalon en diverse horecagelegenheden is Zuiver één van grootste wellnessresorts in de omgeving van Amsterdam. Onze professionele service en gerieflijke faciliteiten maken van ieder bezoek een onvergetelijke belevenis.