MISSIE

Koole Controls automatiseert productieprocessen, variërend van een eenvoudige machinebesturing tot een complete, turn key geleverde bedrijfsinstallatie. Door selectie van de juiste componenten en systemen komen wij tot de voor u meest geschikte oplossing. Koole Controls is daarbij niet gebonden aan bepaalde merken en vrij in de keuze van componenten. De opdrachtgevers zijn veelal machinefabrikanten en productiebedrijven.

Koole Controls ontwikkelt producten waarbij zowel de elektronica en de embedded software maatwerk is. Een voorbeeld hiervan is producten voor toegangscontrole en vergaande integratie van RFID-kaart systemen. Hierbij worden de functies voor: toegangscontrole, betalen, autoriseren, vervoersregistratie etc gecombineerd. Ook voor de industriële toepassingen ontwikkelt Koole Controls maatwerk elektronica. Opdrachtgevers hierbij zijn (onder andere) installateurs, machinefabrikanten, apparatenbouwers, zorginstellingen en recreatieparken.

Schermafbeelding 2019-10-31 om 13.58.01
20190916-DJI_0649

VISIE

Wij onderscheiden ons in de markt door het besef dat iedere klant uniek is en daarmee ook de oplossing. Wij leveren dan ook maatwerk door bewezen technieken te combineren met eigen ontwikkelingen. Wij bieden daarbij een grote mate van flexibiliteit door het ontwikkelen van producten waarin toekomstige wensen geïntegreerd kunnen worden.