Nieuws

Koole Controls en Tommy Booking Support gekoppeld

Trots kunnen we melden dat Koole Controls en Tommy Booking Support (TBS) zijn gekoppeld. Dankzij deze koppeling kunnen we data rond reserveringen, accommodatie types en accommodaties ophalen. Met de gesynchroniseerde accommodaties in de Koole software kunnen we zelf aanpassingen doorvoeren zoals bijvoorbeeld de default temperatuur in een huisje, en andere technische details.

Aan de hand van aankomst- en vertrekdata laten we automatisch de thermostaat omhoog en omlaag gaan. Deze koppeling zorgt ervoor dat vakantieparken een optimum creëren tussen comfort voor de gast en besparing op onnodige kosten. We hebben zojuist ook een gezamenlijk project afgerond bij Duinrell.

“Wij zijn verheugd met de koppeling SmartHome van Koole Controls. De samenwerking om te komen tot deze koppeling verliep perfect. Inmiddels werkt de 1e klant met volle tevredenheid met de koppeling en met SmartHome. We staan klaar om de koppeling bij andere klanten uit te rollen.”

Frank Luken, Eigenaar Tommy Booking Support

Met deze koppeling is het nog makkelijker om Smart Home oplossingen toe te passen bij de gebruikers van Tommy Booking Support. We zijn blij met de goede samenwerking en het vertrouwen.

Jeroen Koole, Oprichter Koole Controls

Over Tommy Booking Support

Frank Luken legt uit dat Tommy 2.0 een gebruiksvriendelijk en betaalbaar reserveringssysteem is. “Het is volledig schaalbaar dus voor ieder bedrijf in de verblijfsrecreatie de beste oplossing. Al 35 jaar levert voorheen AIC(N) reserveringssoftware voor de recreatiebranche in Nederland, België en Luxemburg. In 2015 is met veel succes Tommy 2.0 gelanceerd. Dit jaar verwachten we de 1000ste klant te verwelkomen.”