KC35 TOEGANGSCONTROLLER

De KC35 is een universele toegangscontroller die kan worden toegepast op locaties waar toegangen moeten worden beheerd. De KC35 kan worden ingezet als stand-alone oplossing voor toegangscontrole, maar hij kan tevens in een netwerk worden opgenomen waarbij er meerdere toegangscontrollers worden gekoppeld aan een centrale pc.

Bij toegangscontrole maken we onderscheid tussen stand-alone systemen en gekoppelde systemen. In beide gevallen gaat het om het gecontroleerd toegang verlenen tot ruimtes en/of terreinen. Mogelijke voorwaarden voor het verlenen van toegang zijn onder andere:

• De tijd en/of datum.
• Het aantal maal dat de pas al is aangeboden.

BEHEER

De KC35 kan op verschillende manieren eenvoudig worden geconfigureerd. Wanneer een KC35 is uitgevoerd met ethernet aansluiting kan de KC35 via een webbrowser worden geconfigureerd. Ook is het mogelijk een KC35 via een PC applicatie of via de toetsen (indien aanwezig) in te stellen.

STAND ALONE OF IN EEN NETWERK

De KC35 kan als stand-alone toegangscontrolesysteem worden ingezet waarbij op basis van de informatie van de leeseeinheid, in combinatie met de actuele tijd van de KC35, wordt beslist of iemand naar binnen mag of niet.

Het is ook mogelijk om de KC35 te koppelen aan, eventueel bestaande, toegangscontrole systemen. Hierbij zal de KC35 de informatie van de leeseenheid doorsturen naar het centrale toegangscontrole systeem. Dit systeem valideert en beslist of de toegang geopend wordt. Vervolgens is koppeling met een reserveringssysteem mogelijk. Op deze manier kan inzicht worden verkregen in de aanwezigheid van personen op het terrein. Wanneer er iets mis is met de communicatie tussen de controller en de pc of het netwerk, bied de KC35 de mogelijkheid om een slagboom te openen op basis van een datum controle. De controller controleert of de actuele datum binnen de aankomstdatum en vertrekdatum valt.

MASTER SLAVE OPSTELLING

Een KC35 kan via een master/slave opstelling ook aan een andere KC35 worden gekoppeld via een RS485 netwerk. Hiermee kunnen relatief grote afstanden worden overbrugd. De master KC35 is dan bijvoorbeeld binnen gekoppeld aan het IP netwerk terwijl de KC35 slaves buiten bij verschillende slagbomen en toegangshekken staan. In deze situatie zal de KC35 slave informatie doorsturen naar de KC35 master.