RFID Lezers

Koole Controls heeft een breed scala aan RFID kaartlezers die kunnen worden toegepast voor betalingen en toegangscontrole. Inbouw, Opbouw, kunststof of vandaalbestendig aluminium. Voor iedere toepassing hebben we een lezer.

KC150 VEELZIJDIGE WANDLEZER

De KC150 is een veelzijdige opbouw wandlezer. De KC150 is vervaardigd van kunststof en heeft een helder OLED scherm om de gebruiker informatie te geven. Hierdoor is de KC150 gebruiksvriendelijk.

KC225 SLIMME OPBOUWLEZER

De KC225 is een wandlezer die gebruikt kan worden in combinatie met een kleefmagneet of sluitplaat. De wandlezer kan gebruikt worden op deuren waar geen standaard deurbeslag gebruikt kan worden. Denk hierbij aan schuifdeuren, draaideuren of een tourniquet. De KC225 kan online communiceren via een draadloos netwerk.

KC224 OPBOUWLEZER OP IP NETWERK

De KC224 is een wandlezer die gebruikt kan worden in combinatie met een kleefmagneet of sluitplaat. De wandlezer kan gebruikt worden op deuren waar geen standaard deurbeslag gebruikt kan worden. Denk hierbij aan schuifdeuren, draaideuren of een tourniquet. De KC224 kan online communiceren via een bedraad IP netwerk.

KC229 KLEINE OPBOUW LEZER

De KC229 is een kleine smalle RFID lezer die door zijn formaat overal kan worden toegepast. De lezer kan eenvoudig worden gemonteerd op een deurstijl of muur en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

KC225 ROBUUSTE INBOUWLEZER

De KC225 inbouw muurlezer is vervaardigd van stevig kunststof en past in een standaard anderhalve inbouwdoos. Hierdoor is de KC225 muurlezer vandaal bestendig en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De KC225 heeft dezelfde functionaliteiten als de KC225 universele opbouw lezer.

KC150B BALIE MODULE

De KC150B is een balie versie van de KC150. De KC150B is vervaardigd van geanodiseerd aluminium en heeft een helder OLED scherm. Hierdoor is de KC150B gebruiksvriendelijk. De KC150B heeft dezelfde functionaliteit als de KC150.