MAGNEETKAART LEZER

De KC61 magneetkaartlezer is speciaal ontwikkeld om te werken in combinatie met de KC80 toegangscontroller. Het gaat hier om een gemotoriseerde magneetkaartlezer welke is voorzien van een kunststof behuizing. De behuizing is uitgerust met een automatisch geregelde verwarming waardoor de temperatuur constant blijft. Dit maakt hem uitermate geschikt voor buiten toepassingen.

GROOT GEBRUIKERSGEMAK

Aan de voorzijde van de KC61 magneetkaartlezer zit een elektronische sluiter. Als een kaart verkeerd om wordt aangeboden zal de sluiter niet openen en kan de kaart niet in de lezer worden gestoken. Hierdoor wordt voorkomen dat de pas herhaaldelijk op de verkeerde manier aangeboden wordt. Indien de kaart op de juiste wijze wordt aangeboden, gaat de elektronische sluiter open en wordt de kaart naar binnen getrokken,

 

gelezen en weer naar buiten gestuurd. Het gebruikersgemak is hierdoor groot en de afhandeling van kaarten kan snel achter elkaar gebeuren. Dit maakt de KC61 lezers zeer geschikt voor toepassingen waarbij in een korte tijd veel personen een toegangspoort moeten passeren.