KAART- EN TAGS LEZERS

De slimme kaart- en tag lezers van Koole Controls kunnen stand-alone werken maar zijn ook eenvoudig aan te sluiten op de KC80 toegangscontroller of te koppelen aan uw bestaande toegangsbeheersysteem.

RFID LEZERS

Koole Controls heeft een breed scala aan RFID readers die kunnen worden toegepast voor betalingen en toegangscontrole. De gebruikers kunnen via de RFID kaart, tag of polsband betalen voor diensten en producten. Als toegangscontroller kan de toegang van verschillende ruimten worden bewaakt.

PINPAD

De Pinpad is bedoeld voor toegangscontrole op basis van pincodes. Via RS-485 communicatie wordt informatie met een pc uitgewisseld. In combinatie met een KC80 toegangscontroller kan vervolgens een toegangspoort worden aangestuurd. De KC71 Pinpad kan tevens worden uitgerust met een proximity- of mifare lezer.

MAGNEETKAART LEZER

De KC61 magneetkaartlezer is speciaal ontwikkelt om te werken in combinatie met de KC80 toegangscontroller. Het gaat hier om een gemotoriseerde magneetkaartlezer welke is voorzien van een kunststof behuizing.

PROXIMITY LEZERS

De Proximity lezers zijn geschikt voor binnen- en buitenmontage. De lezers zijn zeer gebruiksvriendelijk, omdat de kaart of sleutelhanger slechts vóór de lezer hoeft te worden gehouden. Hierdoor is de lezer niet onderhevig aan slijtage wat het onderhoud tot een minimum beperkt