VOOR WIE?

Elektronisch betalen voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten, of in uw fysieke webshop, vanuit uw ERP omgeving, vanaf uw webbased kassa etc. Met de oplossingen van Koole Controls is de aansturing van de pinapparatuur erg eenvoudig en kan een duur certificeringtraject achterwege blijven. Omdat de integratie binnen uw eigen systemen zeer eenvoudig is, kan uw gewenste oplossing snel worden gerealiseerd. Of het nu gaat om bemande oplossingen waarbij een verkoper aanwezig is of om onbemande toepassingen in bijvoorbeeld een self service shop, in beide gevallen is de implementatie van Koole Controls net zo eenvoudig.

HOE WERKT HET?

Door toepassing van een speciale module (KC80PIN) wordt integratie van de pin oplossing in uw applicatie sterk vereenvoudigd. Uw systeem, of het nu een lokale kassa of een webshop betreft, communiceert rechtstreeks met deze KC80PIN module. De module zorgt vervolgens voor de juiste afhandeling van het betaal verzoek. Maak uw keuze en lees verder over de specifieke mogelijkheden van Koole Contols. Kies de oplossing voor uw situatie:

DE VOORDELEN

✓ Geen certificering voor uw kassa applicatie software nodig
Zéér eenvoudige integratie binnen uw eigen software
✓ Toepasbaar in gehele Benelux en Duitsland
✓ Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk: Rechtstreeks pinbetalingen vanuit uw Webshop, ERP systeem, Cloudkassa etc

✓ Geen aparte pinsoftware op uw kassa meer nodig
✓ Één enkele IP aansluiting is genoeg
✓ Standaard pinbetalingen over ethernet

APPARATUUR

Bekijk een overzicht van de diverse apparatuur waaruit de oplossingen zijn samengesteld.

REFERENTIES

Om een idee te geven van de mogelijkheden van de oplossingen van Koole Controls hebben wij voor u diverse referentie projecten beschreven. Deze projecten maken gebruik van de innovatieve oplossing van Koole Controls, maar ieder op een andere manier: bemand, onbemand met lokale kassa applicatie en onbemand met cloud applicatie.

ONBEMANDE PINOPLOSSINGEN

Bij onbemande toepassingen denk wij aan: kaartverkoop automaten, fysieke webshops, afrekenen automaten en meer.

BEMANDE OPLOSSINGEN

In uw bemande winkel kan de oplossing van Koole Controls een grote besparing opleveren.