Herkent u dit: In de ene ruimte is het te warm en in de andere ruimte is het te koud. Vaak is het individueel regelen van de temperatuur in een ruimte niet mogelijk. Het resultaat hiervan is een oncomfortabele werkomgeving en een hoge energierekening. Het KlimaatManager systeem rekent af met deze ongemakken. Het draagt bij aan een hoger comfort, een lager energieverbruik en daardoor een efficiëntere werkomgeving.

4 SEIZOENEN REGELING

De modulerende aansturing van de vloerverwarming past zichzelf automatisch aan gedurende het hele jaar. Afhankelijk van de werkelijke warmtebehoefte zal de vloerverwarming meer of minder warmte gaan afgeven.

VLOERVERWARMING & RADIATOREN

De KlimaatManager voorziet in een intelligente sturing van zowel radiatoren als vloerverwarming. De comfortabele, energie zuinige vloerverwarming zorgt voor de basiswarmte terwijl de radiatoren voor de snelle correcties van de warmtebehoefte zorgen. Met deze klimaat beheersing wordt efficiënt de temperatuur geregeld.

KLOKPROGRAMMA

De instelbare weekklok geeft een grote mate van vrijheid. Per weekdag kunnen vier tijdvakken worden ingesteld waarbij de gewenste temperatuur en de activiteit van zowel vloerverwarming als radiatoren kan worden opgegeven. Hierdoor worden ruimtes niet onnodig verwarmt en dat bespaart energie!

HOE WERKT HET?

De temperatuur wordt gemeten in ieder vertrek van het kantoor. De gemeten temperatuur wordt doorgegeven naar de Klimaatmanager. Deze berekent de optimale stand van de radiatoren en/of de vloerverwarming van de verschillende vertrekken. Hierdoor wordt ieder vertrek van het kantoor verwarmd tot de ingestelde temperatuur. Door gebruik te maken van de uitgebreide kalenderfunctie worden ruimten niet onnodig verwarmd.

EENVOUDIGE BEDIENING

Iedere ruimte is afzonderlijk en eenvoudig regelbaar. Via een willekeurige pc is de webinterface van de KlimaatManager benaderbaar. De overzichtpagina geeft een totaalbeeld van het gehele gebouw. Door een ruimte aan te klikken komt men bij de ruimte afhankelijke instellingen.

HET SYSTEEM

Thermostaten:
• 3 verschillende thermostaten

Klimaatmanager:
• Voor aansturing van radiatoren, vloerverwarming of beide
• Voor aansturing van CV ketel(s)

Beheerprogramma:
• Geïntegreerd in klimaatmanager
• Eenvoudige bediening via webbrowser
• Geen extra software nodig