GESLOTEN BETAALSYSTEEM

Met de slimme Koole Controls RFID kaarten kunt een binnen uw bedrijf een gesloten betaalsysteem realiseren. Betalen bij automaten, voorzieningen, parkeren of horeca behoren tot de mogelijkheden. Voordeel van een gesloten betaalsysteem is dat het contante geld centraal wordt verzameld. Hierdoor blijven geldstromen veilig en overzichtelijk.

OPWAARDEER- AUTOMAAT

De opwaardeerautomaat is speciaal ontwikkeld voor het opwaarderen en innemen van Mifare RFID kaarten binnen een gesloten kaartsysteem. Een gast kan met behulp van de gebruiksvriendelijke opwaardeerautomaat nieuw saldo op zijn kaart plaatsen. Het tegoed op de kaart kan door de gast worden gebruikt in bijvoorbeeld de horeca en bij betaalde voorzieningen zoals douches en wasmachines op de camping, parkeergelegenheid of zwembadbezoek.

GROOT GEBRUIKERSGEMAK

Het gebruiksvriendelijke kleurendisplay geeft de gebruiker gedetailleerde informatie.

VEILIG BETALEN MET PIN

Via de ingebouwde XENTEO PIN unit kan veilig worden betaald. Hierdoor blijft er niet onnodig veel contant geld in de automaat achter.


BETAAL- EN UITGIFTEKAST

Met de betaal- en uitgifte kast kan een gast eenvoudig een openstaande rekening betalen of zijn pas opwaarderen binnen een gesloten betaalsysteem. Tevens kan deze gast ook polsbandjes uitgeven nadat er is betaald.

VEILIG BETALEN MET PIN

Via de ingebouwde XENTEO PIN unit kan veilig worden betaald. Hierdoor blijft er niet onnodig veel contant geld in de automaat achter. Naast een standaard PIN unit kan de automaat ook worden voorzien van een contactloze lezer om contactloos te pinnen.

RFID LEZER

De automaat heeft een RFID lezer voor het lezen van RFID kaarten of tags die gebruikt worden binnen het gesloten betaalsysteem.

BILJETTEN EN MUNTEN (OPTIONEEL)

indien gewenst kan de automaat worden uitgevoerd met een biljet en/of munt-proever voor het innemen van contant geld.

UITGIFTE VAN KAARTEN OF POLSBANDJES (OPTIONEEL)

Wanneer de optie voor een uitgiftekast wordt toegevoegd kan de automaat ook RFID kaarten of polsbanjes uitgeven nadat er een betaling is gedaan.