GESLOTEN BETAALSYSTEEM

Met de slimme Koole Controls RFID kaarten kunt een binnen uw bedrijf een gesloten betaalsysteem realiseren. Betalen bij automaten, voorzieningen, parkeren of horeca behoren tot de mogelijkheden. Met behulp van de gebruiksvriendelijke opwaardeerautomaten kan de klant nieuw saldo op zijn kaart plaatsen. Het tegoed op de kaart kan door de gast worden gebruikt in bijvoorbeeld de horeca en bij betaalde voorzieningen

EENVOUDIGE AANSTURING VAN PIN APPARATUUR

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen aan uw onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heeft u een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Maar is de aansturing van de PIN automaat vanuit uw (kassa) applicatie te ingewikkeld of de certificering te duur? Wij hebben een slimme oplossing waarmee u uw (kassa) applicatie eenvoudig met PIN apparatuur kunt koppelen.

PIN APPARATUUR

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen aan uw onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heeft u een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Koole Controls heeft PIN oplossingen die eenvoudig aan bestaande applicaties gekoppeld kunnen worden dankzij de eenvoudige KC-PIN.