Nieuws

Thermes de Spa

Thermes de Spa kiest voor Spa automatiseringsoplossing van Koole Controls

Koole Controls is trots op de realisatie van een nieuw project in een van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen, bij één van de bekendste thermaal baden, Thermes de Spa in Spa.

Verkoopautomaten, toegangscontrole, lockersystemen en afrekenautomaten zorgen in combinatie met de specialistische software Xplan voor een totale automatisering van de bedrijfsvoering. Efficiënt voor de organisatie en optimaal gemak voor de gasten.

Thermes de Spa, gelegen op de top van een heuvel die boven de stad uitsteekt, verscholen in een groene en authentieke omgeving van de Hoge Venen, die op hun beurt de ijzerhoudende bronnen van Spa van water voorzien.

Een totaalconcept waarbij de traditie van de thermale verzorgingen van Spa gepaard gaan met de notie van plezier, zachtheid, rust, begeleiding…: baden van 33°C met mineraalwater afkomstig van de natuurlijke bron Clémentine, de waterspelen in de binnen- en buitenzwembaden van 800 m², aquagym sessies, onderwater relaxatie sessies met Tibetaanse Schalen.